Ανταλλακτικά & Service


Automotive Solutions

Η πλήρης τεχνική υποστήριξη είναι αναπόσπαστο μέρος ενός πραγματικού πακέτου επαγγελματικής ηλεκτροκίνησης. Η πώληση ενός οχήματος δεν αποτελεί για εμάς και το τέλος της επαφής μας με τον πελάτη, αλλά, αντίθετα, την αρχή μιας μακροχρόνιας και υγιούς σχέσης συνεργασίας, με πλήρη υποστήριξη σε οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί, είτε πρόκειται για προγραμματισμένη τακτική συντήρηση, είτε για την άμεση επισκευή οποιαδήποτε βλάβης.

H Automotive Solutions είναι η μόνη εταιρεία που διαθέτει κάθετη μονάδα στην Ελλάδα με την ακόλουθη διάρθρωση:Τμήμα υποδοχής βλαβών: επανδρωμένο με τον υπεύθυνο του after sales service που δέχεται καταρχήν την κλήση και στη συνέχεια την κατευθύνει στον αρμόδιο τεχνικό.

Τεχνικό τμήμα: επανδρωμένο με μόνιμο προσωπικό 5 ατόμων (ηλεκτρονικός, ηλεκτρολόγος, μηχανικός, βοηθοί) και ιδιόκτητο συνεργείο εμβαδού 200 τετραγωνικών πλήρως εξοπλισμένο. Οι γνώσεις και η εμπειρία των τεχνικών μας, σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, όπως διαγνωστικά εγκέφαλων, προγραμματιστές και μηχανήματα έλεγχου των μπαταριών, παρέχουν άρτια τεχνική υποστήριξη, και είναι σε θέση να δώσουν λύση σε κάθε σας τεχνικό πρόβλημα.

ολοκληρωμενες λυσεις Auto Motive solutions

  • Ανταλλακτικά & Service

    Η πλήρης τεχνική υποστήριξη είναι αναπόσπαστο μέρος ενός πραγματικού πακέτου επαγγελματικής ηλεκτροκίνησης

  • Στόλος οχημάτων

    Τρεις μοτοσυκλέτες, δύο ελαφρά φορτηγά και δύο επιβατικά αυτοκίνητα, είναι στη διάθεση των τεχνικών μας, ώστε να παρέχεται κατά το δυνατόν άμεση και επί τόπου τεχνική εξυπηρέτηση .

  • Τεχνικό τμήμα

    Επανδρωμένο με μόνιμο προσωπικό 5 ατόμων (ηλεκτρονικός, ηλεκτρολόγος, μηχανικός, βοηθοί), και ιδιόκτητο συνεργείο εμβαδού 200 τετραγωνικών πλήρως εξοπλισμένο