Η εταιρεία μας


Automotive Solutions

Η Automotive Solutions ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης.

Κύριο μέλημα μας αποτελεί η άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, και για το σκοπό αυτό η εταιρεία μας:
Προσφέρει την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη,αντιπροσωπεύοντας κατά αποκλειστικότητα εταιρείες όπως: EZ-GO/Cushman, Melex,Electra, K-Bus, Boschung,Taylor Dunn .
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των χλοοκοπτικών μηχανημάτων της Ransomes Jacobsen στην Ελλάδα
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος μπαταριών Trojan στην Ελλάδα.
Διαθέτει το πλέον αξιόπιστο τμήμα πωλήσεων
Τεχνική βάση με μόνιμο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό
‘Αρτια οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε 2 σημεία στην Αθήνα
Αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών ανά την Ελλάδα.

Ολοκληρωμενες ΛυσειςAuto Motive solutionsΣε αντίθεση με άλλες εταιρείες, η Automotive Solutions δεν προσφέρει απλά ένα ηλεκτρικό όχημα που δήθεν τα κάνει όλα και καλά. Με τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων (άνω των 150) στην Ευρώπη, καθώς και με τουλάχιστον 50 οχήματα σε άμεση παράδοση ανά πάσα στιγμή, έχουμε τη δυνατότητα και τη τεχνογνωσία να εξετάσουμε προσεκτικά τις εφαρμογές που τα οχήματα καλούνται να ικανοποιήσουν, παραμέτρους όπως κλίσεις εδάφους, ωφέλιμο φορτίο, συνθήκες οδοστρώματος, συχνότητα χρήσεως, αυτονομία κλπ και κατόπιν να προτείνουμε το όχημα με τις πλέον κατάλληλες προδιαγραφές, ώστε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από την επιλογή σας και τη συνεργασία σας με την εταιρεία μας.

Συνεργάζεται με όλες τις κορυφαίες ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες, τα υπάρχοντα γήπεδα golf Ελλάδας και Κύπρου, και τις μεγαλύτερες εταιρίες και φορείςτου δημόσιου και ιδιωτικού φορέα προσφέροντας ηλεκτρικά οχήματα γηπέδων Γκολφ, ξενοδοχείων και resorts, χλοοκοπτικά μηχανήματα, εξοπλισμό γηπέδων και εγκαταστάσεων γκολφ, ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, βιομηχανικά ηλεκτρικά οχήματα, τράκτορες αεροδρομίων, και συσσωρευτές βαθιάς εκφόρτισης.

 • Ανταλλακτικά & Service

  Η πλήρης τεχνική υποστήριξη είναι αναπόσπαστο μέρος ενός πραγματικού πακέτου επαγγελματικής ηλεκτροκίνησης

 • Στόλος οχημάτων

  Τρεις μοτοσυκλέτες, δύο ελαφρά φορτηγά και δύο επιβατικά αυτοκίνητα, είναι στη διάθεση των τεχνικών μας, ώστε να παρέχεται κατά το δυνατόν άμεση και επί τόπου τεχνική εξυπηρέτηση .

 • Τεχνικό τμήμα

  Επανδρωμένο με μόνιμο προσωπικό 5 ατόμων (ηλεκτρονικός, ηλεκτρολόγος, μηχανικός,βοηθοί) και ιδιόκτητο συνεργείο εμβαδού 200 τετραγωνικών πλήρως εξοπλισμένο


  Image